CURS PREPARACIÓ OPOSICIONS POLICIA LOCAL    GUARDIA URBANA

  1. METODOLOGIA DE PREPARACIÓ MODALITAT SEMI-PRESENCIAL 

FORMACIÓ ON-LINE 

Dilluns: de  18.30 a 20.30 hores. Preparació proves teòriques. Temari

Dijous: de  18.30 a 20.30 hores. Preparació proves teòriques. Temari

FORMACIÓ PRESENCIAL

Divendres: de 16.30 a 18.30 hores. Preparació resta de proves. Alternativament es farà una classe mensual de cada una de les següents:

  • Prova psicotècnica.
  • Entrevista complementària i competencial
  • Prova de cultura general
  • Casos pràctics.

TUTORIES PERSONALITZADES

Dissabtes al matí, prèvia concertació d´ hora, es realitzen tutories personalitzades a l´ alumne, de duració aproximada 30-45 minuts, per resoldre tot tipus de dubtes, alhora que el professor fa seguiment de l´ evolució de l´ alumne i li proposa tasques per millorar la preparació vers l´ oposició.

  1. PREPARACIÓ GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

Davant l´ imminent convocatòria d´ aproximadament 300 places de la GUB, es realitzarà formació específica de preparació de l´ oposició.

A partir del mes d´ abril, els dijous es substituirà la classe de temari de PL, per preparació dels temes i qüestions específiques de Barcelona.

Els alumnes de PL que no desitgin rebre aquesta formació per l´ oposició a Barcelona, obtindran un descompte a la quota mensual, de 25 euros.

  1. MATERIAL DEL CURS

A més de les classes de preparació de totes les proves, s´ ofereix als alumnes temari actualitzat, documentació addicional i models d´ exàmens oficials anteriors dels diversos Ajuntaments convocants.

  1. QUOTA MENSUAL

100 Euros, inclou tota la formació descrita, així com la distribució del temari i material necessari durant tota la preparació del curs

 

Oposición acceso Policía Local Cataluña

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *